google, szukałem klubu octavki bo zmieniam z 206 tki i jestem klubowiczem 206club.net
Kto wymieniał kolor podświetlenia licznika itp.??????
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Kto wymieniał kolor podświetlenia licznika itp.??????
Witam . mam zamiar wymienić podświetlenie przycisków i wskaźników na białe . Pytanie czy ktoś z Was robił to osobiście???. Interesuje mnie czy czekają mnie jakieś niespodzianki związane z tą wymianą. wiem że będzie problem ze ściągnięciem wskazówek, diody są typu SMD. Jeśli możecie pomóżcie. Dzięki----- Złota L&K by MASTERS ---
__uuufffff cóż to była za maszyna____
-
-
Jeszcze raz dzięki djczas, dopiero teraz zkumałem że na ten temat jest aż 19 stron. Jak widać jestem mało spostrzegawczy. Byłem przekonany że te forum jest przyjazne i koleżeńskie ,ale jak widać niektórzy wolą inaczej.Pozdrawiam----- Złota L&K by MASTERS ---
__uuufffff cóż to była za maszyna____
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 20omegaByłem przekonany że te forum jest przyjazne i koleżeńskie ,ale jak widać niektórzy wolą inaczej.
Po wpisaniu w opcji "Szukaj" (drugie od lewej na samej gorze, dodam dla ulatwienia) "Zmiana podswietlenia", temat z tym zwiazany wyskakuje jako drugi od gory. Jakbys uzyl tej opcji, to z pewnoscia bys nie zakladal nowego tematu i nie zasmiecal forum, tylko zadal pytanie wlasnie tam :? Z mojej strony EOT.
Komentarz
-
Komentarz